Terrassa, 14 d’Abril de 2023

Us convidem a tu i al teu equip directiu a una nova trobada anual on parlarem sobre creixement empresarial i que, aquest any, dediquem especialment a empreses industrials.

  “Grow-23” 

Què és el que limita actualment el creixement rendible de la teva empresa?

L’error nº 1 de molts empresaris i directius, que impedeix que les seves empreses creixin de forma rendible (i que no és la competència ni la crisi), és l’enfocament que fan del cost respecte al valor.

Agenda:

9.30 – 11.00 hCom millorar la competitivitat de la nostra empresa mitjançant:

    • L’aportació d’un valor superior al client.
    • Unes operacions orientades al mercat.
    • Un sistema d’anàlisi per incrementar el marge global de l’empresa.

A càrrec d’en Josep Pey · Desenvolupament directiu i de negoci

11.00 – 11.30 h. Col·loqui i conclusions

Format: Presencial

Pots descarregar-te més informació  sobre algun dels temes que tractarem en aquesta trobada empresarial.

 

Coneix al nostre expert

REPTE 2020 (CECOT – CENTREM)

VUCA, MITES I REALITATS (SYSTEM GROUP – 2019)

Josep Pey i Rosell

Enginyer electrònic per la UPC. Màster en Administració i Direcció d’Empreses I.D.E. IESE D.D. Màster en Direcció Financera E.A.E. Màster en Direcció d’Operacions, Logística i Producció I.C.T. Direcció Comercial IESE. Direcció i Gestió de Projectes IESE i Direcció de la Producció EADA.

Membre de Consells d’Administració i Coach Executiu d’alta direcció. Professor convidat i col·laborador a diverses escoles de negocis en programes d’Executive MBA.

En els últims 20 anys la seva tasca, tant per a PIMES com Multinacionals, ha estat enfocada al Desenvolupament de negoci, Estratègia de negoci, Innovació i Desenvolupament directiu dins els sectors de la Industria Electrònica, Tèxtil, Metal·lúrgica, Health Care, Cicle de l’Aigua, Arts Gràfiques, Alimentació, Logística i cadena de subministrament i Telecomunicacions.

 

Confirmeu la vostra assistència

Política Privacitat *

Les dades personals que facilites, seran incorporats a un registre d’activitats de tractament de dades personals, el seu responsable és VISIUM GLOBAL BUSINESS SOLUTIONS S.L. La finalitat és la gestió de la inscripció. La legitimació es basa en el consentiment. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, escrivint a rgpd@group-sys.com com s’explica a la Política de Privadesa completa.

La trobada empresarial tindrà lloc a les instal·lacions de l’Hotel Don Cándido · Rambleta Pare Alegre, 98 ·

08224 · Terrassa 

Parking al mateix hotel · Com arribar-hi.