ASSESSOrament JURÍDIC

Et donem tot el suport legal en la teva operativa internacional i nacional
 

Ajudant les empreses des de 1989

Asun Cirera – Advocada

L’expansió internacional d’una empresa no tan sols necessita bons models i plans de negoci, sinó també un bon suport legal especialitzat.

Fa anys que acompanyem les empreses, protegint el negoci dels riscos legals de les seves operacions, dels seus acords comercials, de les seves inversions i de les constants modificacions regulatòries a nivel nacional i als diferents països on operen.

Estar present als mercats exteriors és necessari malgrat l’actual context d’incertesa. Però arriscar-se a fer-ho sense un bon assessorament legal especialitzat comporta un alt risc de costos innecessaris.

LA  MILLOR GESTIÓ DELS TEUS ASSUMPTES LEGALS  COMENÇA PER LA PREVENCIÓ

En què podem ajudar-te

A resoldre les consultes del dia a dia de la teva operativa internacional i nacional, redactar i negociar contractes nacionals / internacionals, defensar la teva empresa en litigis nacionals/ internacionals, acompanyar-te en processos d’implantació, i assegurar el compliment de les normatives vigents als mercats on opera l’empresa.

Ens adaptem a les necessitats específiques del teu negoci.

 

QUÈ NECESSITA LA TEVA EMPRESA?

Assessorament

Ajudar al teu equip de vendes, compres, logístic, administració, finances, etc. resolent els seus dubtes i problemàtiques de comerç exterior, i d’aquesta manera facilitar i agilitzar la seva feina.

Contractes comercials

Elaborar, supervisar i adaptar els teus contractes perquè siguin conformes amb les teves expectatives i el model de negoci. Sempre segons les vostres necessitats.

Duanes i Fiscalitat

Els requeriments i els controls en el comerç exterior dels diferents països són cada cop més exigents. L’origen de les mercaderies, la valoració duanera, els preus de transferència, etc. requereixen més atenció per part de les empreses exportadores / importadores per evitar sancions i perjudicis a clients i proveïdors.

Litigis

En cas de disputes amb clients, proveïdors, col·laboradors comercials, socis, etc. defensar els teus interessos per obtenir una solució satisfactòria sense incórrer en riscos i costos innecessaris.

Compliment Normatiu

Assegurar que la teva operativa és conforme amb les normatives i regulacions existents als països que opera la teva empresa.

Processos d'implantació a l'exterior

La implantació a l’exterior requereix parar atenció i estudiar tots els aspectes que incidiran en un bon funcionament de la filial. Des de triar l’estructura organitzacional més idònia fins a establir la millor manera de retribució i dels fluxos financers entre la matriu i la filial. 

Consulta els darrers posts del nostre Blog

ANÁLISIS DE LOS TRATADOS DE LIBRE COMERCIO Y SU IMPACTO EN LAS EMPRESAS

ANÁLISIS DE LOS TRATADOS DE LIBRE COMERCIO Y SU IMPACTO EN LAS EMPRESAS

En el mundo del comercio internacional, los Tratados de Libre Comercio (TLC) han sido una herramienta fundamental para facilitar el intercambio de bienes y servicios entre países. Estos acuerdos buscan eliminar barreras arancelarias y no arancelarias, promover la cooperación económica y crear un entorno favorable para el comercio transfronterizo.

leer más
CÓMO CUMPLIR CON LOS REQUISITOS ADUANEROS EN EL COMERCIO INTERNACIONAL

CÓMO CUMPLIR CON LOS REQUISITOS ADUANEROS EN EL COMERCIO INTERNACIONAL

El comercio internacional ofrece muchas oportunidades para expandir los negocios más allá de las fronteras, alcanzar nuevos mercados y establecer relaciones comerciales en el ámbito global.

Sin embargo, para que las operaciones de comercio internacional sean exitosas, es crucial cumplir con los requisitos aduaneros de los países involucrados.

leer más