ASSESSOrament JURÍDIC

Et donem tot el suport legal en la teva operativa internacional i nacional
 

Ajudant les empreses des de 1989

Asun Cirera – Advocada

L’expansió internacional d’una empresa no tan sols necessita bons models i plans de negoci, sinó també un bon suport legal especialitzat.

Fa anys que acompanyem les empreses, protegint el negoci dels riscos legals de les seves operacions, dels seus acords comercials, de les seves inversions i de les constants modificacions regulatòries a nivel nacional i als diferents països on operen.

Estar present als mercats exteriors és necessari malgrat l’actual context d’incertesa. Però arriscar-se a fer-ho sense un bon assessorament legal especialitzat comporta un alt risc de costos innecessaris.

LA  MILLOR GESTIÓ DELS TEUS ASSUMPTES LEGALS  COMENÇA PER LA PREVENCIÓ

En què podem ajudar-te

A resoldre les consultes del dia a dia de la teva operativa internacional i nacional, redactar i negociar contractes nacionals / internacionals, defensar la teva empresa en litigis nacionals/ internacionals, acompanyar-te en processos d’implantació, i assegurar el compliment de les normatives vigents als mercats on opera l’empresa.

Ens adaptem a les necessitats específiques del teu negoci.

 

QUÈ NECESSITA LA TEVA EMPRESA?

Assessorament

Ajudar al teu equip de vendes, compres, logístic, administració, finances, etc. resolent els seus dubtes i problemàtiques de comerç exterior, i d’aquesta manera facilitar i agilitzar la seva feina.

Contractes comercials

Elaborar, supervisar i adaptar els teus contractes perquè siguin conformes amb les teves expectatives i el model de negoci. Sempre segons les vostres necessitats.

Duanes i Fiscalitat

Els requeriments i els controls en el comerç exterior dels diferents països són cada cop més exigents. L’origen de les mercaderies, la valoració duanera, els preus de transferència, etc. requereixen més atenció per part de les empreses exportadores / importadores per evitar sancions i perjudicis a clients i proveïdors.

Litigis

En cas de disputes amb clients, proveïdors, col·laboradors comercials, socis, etc. defensar els teus interessos per obtenir una solució satisfactòria sense incórrer en riscos i costos innecessaris.

Compliment Normatiu

Assegurar que la teva operativa és conforme amb les normatives i regulacions existents als països que opera la teva empresa.

Processos d'implantació a l'exterior

La implantació a l’exterior requereix parar atenció i estudiar tots els aspectes que incidiran en un bon funcionament de la filial. Des de triar l’estructura organitzacional més idònia fins a establir la millor manera de retribució i dels fluxos financers entre la matriu i la filial. 

Consulta els darrers posts del nostre Blog

Normativa de Agentes Comerciales en Estados Unidos

Normativa de Agentes Comerciales en Estados Unidos

A diferencia de algunos países europeos, Estados Unidos no tiene una legislación federal específica que regule exclusivamente los contratos de agencia comercial. En su lugar, la normativa aplicable está basada en el derecho común y varía según el estado en el que se establezca la relación comercial.

leer más
EL IMPACTO DE LAS REGULACIONES EN LAS EMPRESAS: NAVEGANDO POR EL LABERINTO LEGAL

EL IMPACTO DE LAS REGULACIONES EN LAS EMPRESAS: NAVEGANDO POR EL LABERINTO LEGAL

Los cambios sociales, económicos y tecnológicos, han hecho proliferar nuevas regulaciones para dar repuesta a los mismos. Y así, hoy en día, tenemos cada vez más nuevas regulaciones que afectan a todas o buena parte de las empresas. Todo este volumen regulatorio constituye un desafío más para las empresas ya que no solo tienen que adaptarse a los cambios en sí mismos, sino también deben adaptarse a las regulaciones derivadas de dichos cambios, obligándolas a comprender y adaptarse a este entorno normativo en constante evolución.

leer más
¿NECESITAS UN PROGRAMA DE CUMPLIMIENTO ADUANERO?

¿NECESITAS UN PROGRAMA DE CUMPLIMIENTO ADUANERO?

Si tu empresa exporta y/o importa regularmente, la respuesta es sí.
A medida que el panorama normativo evoluciona y se vuelve más complejo, las empresas se enfrentan a desafíos cada vez mayores para cumplir con estas exigencias legales mientras deben continuar operando eficientemente y buscando el crecimiento económico.

leer más
EXPORTACIÓN Y CONTROLES SOBRE ORIGEN

EXPORTACIÓN Y CONTROLES SOBRE ORIGEN

Corresponde a los exportadores declarar el cumplimiento de las normes de origen preferencial a través de los certificados de origen (en la UE mayoritariamente a través del EUR-1 o declaraciones en factura). Para garantizar el cumplimiento de las normas comerciales acordadas, los países importadores ejercen un control sobre el origen preferencial declarado por los exportadores.

leer más