UNA NOVA GESTIÓ ANALÍTICA PER A LA PRESA DE DECISIONS GERENCIALS

20 de gener de 2023, Terrassa (Barcelona)

Cicle de Programes per a la Direcció General i l’Equip Directiu

Programa:

En aquest programa tractarem els següents temes:

  • Com créixer a través del valor i no del cost. La comptabilitat analítica tradicional, en un entorn com l’actual, limita el creixement i la rendibilitat general de l’empresa. Cal una nova visió analítica basada en el valor a l’hora de prendre decisions.
  • Exemples comparatius. Treballarem aquesta metodologia analítica del valor amb exemples que ens puguin ajudar a veure els greuges que cometem amb la comptabilitat analítica de costos quan prenem decisions, i el potencial que hi ha quan ens orientem al valor.
  • Impacte d’aquesta metodologia en el compte de resultats. Aprendrem a analitzar l’impacte en el compte de resultats i en les decisions comercials que té aquesta metodologia, i com la Direcció General i l’Equip Directiu poden dirigir la globalitat del negoci a l’hora de millorar la seva rendibilitat.
  • Pla de millora continua gerencial de l’Equip Directiu. Analitzarem quins són els objectius crítics i fonamentals dels que tota Pime se’n hauria d’ocupar i millorar constantment.
  • Exemples i casuístiques d’aplicació de la metodologia.

Adreçat a:

Propietaris, Directors Generals i membres de l’Equip Directiu d’empreses industrials que vulguin disposar d’una nova metodologia a l’hora de prendre decisions orientades al creixement i rendibilitat del negoci.

Objectius del programa

Aconseguir gestionar la teva empresa des d’una visió orientada al valor i créixer rendiblement d’una manera sostenible.

Horitzó 2025

Per afrontar l’horitzó 2025 amb èxit, la Direcció General i l’Equip Directiu de la Pime necessiten:

  • Una nova eina de gestió analítica per a la presa de decisions.
  • Identificar noves oportunitats per expandir el negoci. +info.
  • Gestionar d’una manera més intel·ligent la base de clients.+info.
  • Potenciar el lideratge transformador de l’Equip Directiu. +info.
Dates: 20 de gener de 2023

Horari: de 9:30 a 13 h. i de 14:30 a 17 h.

Drets d’inscripció: 450 euros

Participants: Grups reduïts.

Per a formacions in-company de l’Equip Directiu sol·licitar pressupost.

Telf.: (+34) 93 789 10 98

Expert

Josep Pey i Rosell
Més detalls
Enginyer electrònic per la UPC. Màster en Administració i Direcció d’Empreses I.D.E. IESE D.D. Màster en Direcció Financera per E.A.E. Màster en Direcció d’Operacions, Logística i Producció per I.C.T. Direcció i Gestió de Projectes per l’IESE i Direcció de la Producció a EADA.

Al llarg de la seva carrera professional ha ocupat diverses responsabilitats en càrrecs directius i de direcció general a empreses de diversos sectors. Béns d’equip, electrònica, química, tèxtil, alimentació, arts gràfiques i consultoria.

És membre de diversos consells d’administració i coach executiu d’alta direcció. Professor convidat i col·laborador a diverses escoles de negocis en programes d’Executive MBA.

Col·labora amb diverses universitats del país com a professor en temàtiques internacionals, direcció estratègica, innovació i desenvolupament directiu.

Per què una nova gestió analítica?

Les nostres empreses i models de gestió estan estructurats i basats en metodologies i dogmes de principis de segle XX.

Els sistemes de costos analítics, en un entorn com l’actual, només ens deixen veure una part distorsionada del problema i ens porten a prendre decisions errònies.

Cal doncs una nova metodologia analítica que ens ajudi a prendre decisions enfocades a millorar el creixement i el marge total de l’empresa.

EMPRESES AMB LES QUE HEM COL·LABORAT