Unlock the power of BOARD OF DIRECTORS

El resultat empresarial comença amb un bon lideratge directiu

 

Board

El Lideratge Directiu és fonamental per impulsar el rendiment empresarial, comprometre a les persones i, retenir el talent.

Construir i millorar el Lideratge Directiu és un repte, però els grans CEOs i Líders saben que un bon lideratge és necessari per inspirar a les persones i gestionar el negoci.

 

Accedir al lideratge de persones no hauria de ser mai una recompensa; hauria de ser el resultat d’un procés de desenvolupament competencial que requereix compromís, talent i entrenament.

 

Si vols conèixer les competències i àrees de millora del teu equip directiu, prova el nostre test professional.

T’oferim una valoració totalment GRATUÏTA i anònima per a un membre del vostre equip. Envia’ns el test que trobaràs en el següent enllaç complimentat per la persona escollida.

 

Descarga Test Profesional 

Lideratge transformador

Competències fonamentals per a un lideratge transformador d’èxit.

La millor manera de desenvolupar un Lideratge Transformador és compartir un mateix projecte empresarial, identificar les competències fonamentals a desenvolupar i, treballar conjuntament per adquirir el coneixement i l’experiència necessària.

 

Podem afrontar els propers reptes si no desenvolupem aquestes competències directives?

Propòsit comú

Crear un projecte empresarial que il·lusioni i comprometi. Enfocat a les persones, als clients i als resultats empresarials.

El líder com a estratega

Determinar conjuntament amb l’Equip Directiu una estratègia de negoci que aporti valor al client i potenciï el nostre avantatge competitiu.

El líder com a coach

Ocupar-se del desenvolupament personal i professional de cada col·laborador, establint reptes i objectius.

El líder com a persona

Desenvolupar un pla de millora per a cada directiu, identificant les seves forteleses i àrees de millora.

El líder com a gestor

Organitzar l’àrea de responsabilitat directiva, optimitzant els processos i creant una estructura eficient i eficaç de les operacions.

El líder com a executiu

Implementar els plans estratègics i operatius amb l’equip directiu per assolir els objectius empresarials.

EMPRESES AMB LES QUE HEM COL·LABORAT

Consulta els nostres darrers articles

     Josep Pey

Desenvolupament Directiu

Enginyer electrònic per la UPC. Màster en Administració i Direcció d’Empreses I.D.E. IESE D.D. Màster en Direcció Financera per E.A.E. Màster en Direcció d’Operacions, Logística i Producció per I.C.T. Direcció i Gestió de Projectes per l’IESE i Direcció de la Producció a EADA.

Al llarg de la seva carrera professional ha ocupat diverses responsabilitats en càrrecs directius i de direcció general a empreses de diversos sectors. Béns dequip, electrònica, química, tèxtil, alimentació, arts gràfiques i consultoria. És membre de diversos consells d’administració i coach executiu d’alta direcció. Professor convidat i col·laborador a diverses escoles de negocis en programes Executive MBA. Col·labora amb diverses universitats del país com a professor en temàtiques internacionals, direcció estratègica, innovació i desenvolupament directiu.

 

NUESTRAS FALSAS CREENCIAS INVALIDAN NUESTRAS MEJORES CAPACIDADES

La capacidad más importante que tenemos los humanos para mejorar, a diferencia de los animales, es el pensamiento crítico.

Si no consigo lo que necesito, de nada sirve amargarse, estar triste, enfadarse… Lo único que podemos hacer es pensar qué hay que cambiar en lo que hago, y que depende de mí, para que la respuesta sea distinta. Sirve tanto para personas como empresas.

leer más

LA DICOTOMÍA ENTRE EL LARGO Y CORTO PLAZO

Aprender a convivir con la dualidad – equilibrio e inestabilidad -, en periodos cortos de tiempo, será una de las habilidades estratégicas más importantes de futuro para que las empresas rápidas consigan diferenciarse de las más lentas.

leer más

¿Qué hace falta para que una empresa prospere en una era de ventajas transitorias?

Pasar de la estabilidad empresarial a la inestabilidad innovadora.

Aunque parezca paradójico, cuanto más estable sea hoy una empresa respecto a su modelo de negocio, más aumenta su riesgo y más cerca se está de cerrarla.

Debido al gran número de cambios que se producen actualmente, las organizaciones deban adaptar sus principios estratégicos a nuevas situaciones con mucha más frecuencia que nunca.

leer más

EL APRENDIZAJE ORGANIZACIONAL

Cuando formalmente establecemos estructuras y liderazgos que bloquean el flujo adecuado de comunicación entre los empleados y/o informalmente no damos la libertad para que la gente se expanda continuamente para crear los resultados que esperamos…, esa aspiración colectiva se desvanece.

leer más