TRANSFORMACIÓ EMPRESARIAL I/O REESTRUCTURACIÓ

Dic 7, 2019 | Uncategorized

Per aprofitar les oportunitats i preparar-se davant les recessions, les empreses intel·ligents es transformen abans que hagin de fer-ho per necessitat.

Tendim a pensar en la transformació com una cosa que s’ha de fer a correcuita davant la crisi, realitzant una sèrie d’accions, canvis profunds i dràstics sota pressió amb l’objectiu de revitalitzar l’organització.

Quan parlem de transformació no parlem de reestructuració. La reestructuració és la conseqüència de no haver fet la transformació a temps.

Les transformacions s’han de fer quan tot funciona i les coses van bé. La transformació preventiva, és la manera més òptima d’adaptar l’organització als canvis de mercat, en lloc de reaccionar-hi, la millor manera d’aprofitar aquests canvis és transformar de manera preventiva l’empresa per a fer-la més competitiva.

Entendre que hem de conviure amb dos models empresarials, mitjançant la gestió i el lideratge durant un temps és la millor manera d’adaptar-nos-hi.

La baixada de la xifra de vendes, la pressió en els preus, marges més baixos, clients insatisfets, etc. no són sinó la conseqüència de la pèrdua de competitivitat de l’organització. Esforçar-se a millorar més i més allò que hem fet en el passat, és la millor manera per acabar havent de reestructurar l’empresa… o tancar.

A diferència del canvi que pot fer-se incrementalment, la transformació requereix d’una posada en escena de la companyia al llarg del temps amb un plantejament totalment global.

Els CEOs haurien d’ocupar-se en temps de grans transformacions i nous disruptors tecnològics de preparar les seves empreses per a poder aprofitar les grans oportunitats que apareixen, i millorar així, la competitivitat i sostenibilitat de les seves empreses.

MARKET TRENDS 2025

Artículos disponibles con la misma categoría:

AUTOR

Josep Pey i Rosell

Desarrollo de negocio

 

PÍDENOS INFORMACIÓN…

Contactanos a través de este formulario si necesitas ampliar la información acerca de este artículo.

Campos obligatorios *

ARTÍCULO BLOG

Política de Privacidad *

12 + 6 =

Los datos personales que facilites, serán incorporados a un registro de actividades de tratamiento de datos personales, cuyo responsable es VISIUM GLOBAL BUSINESS SOLUTIONS S.L. La finalidad es la gestión de la solicitud o consulta. La legitimación se basa en el consentimiento, No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, escribiendo a rgpd@group-sys.com como se explica en la política de privacidad completa.

CONTÁCTANOS

Escríbenos y estaremos encantados de ayudarte